Főmenü
 Kezdőlap
 Hírek
 Programok
 - - - - - - -
 Biográfia
 Egy interjú
 Kiadványok
 Fórum
 Galéria
 Multimédia
 OIRO & Múzeum
 Új AIDA
 zene.hu
 IWIW-es klub
 - - - - - - -
 Írjon nekünk!

Keresés


Ki van on-line?
Jelenleg 4 vendég olvas minket

Találatok
2325912 Látogató

Megjelent Ibolya 3. lemeze, El merem mondani címmel!
A dalokból 30 mp-es részletek hallhatók Ibolya Zenedobozában
 
Társoldalaink:
 OIRO (Oláh Ibolya Rajongói Oldala) és az OIM (Oláh Ibolya Múzeum). Látogasd meg őket! Már az IWIW-en is!

Várható programok (koncert, fellépés, színház, mozi):

2011. március 25., 20:30 - Bp., Old Man's Pub, koncert


Vacsoracsata - Csak csajok - Ki mit tud - Jobb velünk a világ - Old Mans   PDF  Nyomtatás  E-mail 
Ibolyát a következő hetekben gyakran láthatjuk a TV képernyőjén. Az RTL Klub csatornán három műsorban is szerepel majd, azonban most nem elsősorban énekesnőként.
Ezúttal más műfajokban is kipróbálja magát
.

                  

A szeptember 21-én kezdődő héten minden hétköznap reggel 9-től a Csak csajok című műsorban kérdezgeti a meghívott vendégeket tárműsorvezetőként Peller Mariann mellett. Hétfőn, az első adás előtt, 8:35-től pedig Ibolya ad interjút a Reflektor c. műsorban, melynek vágatlan változatát is megtekinthetjük hamarosan az RTL Klub honlapján. Október 5-től egy héten át este 19 órától a Vacsoracsatában láthatjuk Roy, Székhelyi József, Barabás Éva és Szabó Patrícia társaságában. Elsőként - tehát a hétfői adásban - Ibolya látja vendégül társait, méghozzá Tiszadobon, ahol a finom falatok mellett a környéken is körbevezeti, s érdekes programokra invitálja őket.

A fentiek mellett természetesen énekelni is hallhatjuk Ibolyát szeptember 25-én 18 órakor Ceglédbercelen, ahol a Környezetvédő Egyesület rendezvényén lép fel, valamint október 10-én 21 órakor Budapesten az Old Man’s Pub-ban, ahol zenekarával együtt ad koncertet, mint minden hónapban. Megtiszteltetés érte Ibolyát, ugyanis felkérték a nyíregyházi ’Ki mit tud?’ tehetségkutató verseny egyik zsűritagjának, ahol - Pély Barna mellett – ezúttal az ő véleményét is meghallgathatják majd a szereplők, s a nézők. A verseny szeptembertől decemberig tart, mely két elődöntőből (szept. 26., 14 óra, okt. 3., 14 óra), két középdöntőből (nov. 14., 14 óra, nov. 21., 14 óra) és egy döntőből (dec 13., 19 óra) áll. Az elődöntők nyilvánosak, helyszínük a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum Hangversenyterme (Szabadság tér 9.), a belépő 1000 Ft. Október 18-án 14 órakor a Papp László Sportarénában kerül sor a ’Nem Adom fel’ Alapítvány ’Jobb velünk a világ’ c. rendezvényére, melyen a fogytékos művészekből álló Nem Adom Fel Együttes mellett számos ismert vendég is fellép, köztük Ibolya, továbbá Takáts Tamás, Tóth Vera, Deák Bill Gyula, Republic, Ferenczi György, Lovasi András és még sokan mások. A jótékonysági rendezvényre a belépő 2000 Ft, de támogatói jegy is váltható..

A felsorolt műsorokról, rendezvényekről bővebb információ a fenti képekre kattintva található az események honlapjain.


Kiemelt partnereink
Oláh Ibolya MúzeumOIRO - Oláh Ibolya Rajongói OldalaSony MusicMoDeArt WebműhelyLogosNET - otthon a weben

All Rights Reserved. Minden jog fenntartva. | www.olahibolya.hu |
Powered by Mambo Open Source